Nya innovationshubben samlar Uppsalas innovationsstöd

I februari 2018 invigs Innovation Hub Uppsala. I den nya anslående byggnaden mitt i Uppsala Science Park samlas parkens innovationsstödjande organisationer i en gemensam lokal, kallad Innovation Hub Uppsala.

Här har Franks kunder STUNS, STUNS Energi och Uppsala BIO, tillsammans med Uppsala Innovation Center, och Uppsala Universitet Innovation, UU Holding AB och SLU Holding sina lokaler.

På andra våningsplan kommer även ett antal andra aktörer och laboratorier att inrymmas. Genom en kulvert blir Hubben sammankopplad med Rudbecklaboratoriet och Akademiska sjukhuset.

Innovation Hub Uppsala är en stor satsning och förhoppningen är att den kommer att bli en uppskattad mötesplats som driver innovationskraften i Uppsala framåt.

Vinsterna med att sitta tillsammans i hubben är många. Framförallt blir Uppsalas viktiga innovationsstöd mer synligt och mer lättillgängligt. Dessutom kan man mer effektivt utnyttja kontorsytor och sammanträdesrum.

To Be Frank har varit involverad i gestaltningen av lokalerna och har bland annat designat Innovation Hub Uppsalas symbol.